waboost-solvy

Waboost Solvy| Software Yang Hantar Ratusan Mesej Wasap Secara Automatik

Tahukah anda software waboost solvy boleh bantu tingkatkan sales bisnes dengan lebih mudah especially bagi anda menggunakan platform wasap untuk close sales!

Macam mana tu?

Waboost Software Autoblast Wasap

Secara mudahnya,ia sejenis software yang dicipta khas untuk membantu seller-seller online yang menjalankan bisnes menggunakan wasap untuk buat segala kerja secara bisnes secara automatik.

Autoreply

Contohnya, ada customer PM anda di wasap. Dengan software ni, anda boleh set auto reply. So customer tak perlu nak tunggu anda online baru dapat reply. Anda boleh set apa mesej yang customer akan terima bila mereka PM anda. Ingat, kecepatan itu peluang!

Auto Save Nombor

Bila dah close sales, anda boleh save semua nombor-nombor yang pernah contact anda ni secara automatik. Tak perlu nak save satu-satu. Waboost akan buat semuanya. Bagi saya, part ni paling melegakan. Letih tau nak save prospek satu-satu!

Auto Blast Customer

Lepas dah save contact, anda boleh blast database (pelanggan) anda bila anda nak buat jualan penghabisan stok, promosi hari raya atau nak upsell. Gunakan je database waboost anda. Software ni akan blast ke semua nombor-nombor ni secara automatik even anda tengah tidur. Esok pagi sales masuk. Aminn…

Extract Nombor Dari Group

Selain tu, waboost juga boleh sedut atau extract semua nombor contact dari group-group wasap yang anda join. Power kot fungsi ni. Let say, anda ahli group setempat, dari post dalam group yang kian tenggelam dengan mesej-mesej lain, baik personal mesej.

Waboost boleh sedut semua nombor dari group, save senarai tu sebagai database dan blast. Mesej masuk personally. Sama juga la kalau anda menjual produk sekian-sekian, anda join group dalam niche yang sama. Seterusnya apa lagi, extract la semua nombor dan blast. Targeted audience ni!

waboost solvy

Siapa Yang Patut Guna Waboost Solvy?

Saya personally percaya yang waboost ni sesuai untuk semua seller yang guna platform wasap untuk menjual. As simple as that.

Satu sebab dia automatik. Kita set masa awal-awal je. Lepas tu tinggal. Sangat membantu bagi kita yang busy memanjang ni. Kalau anda buat bisnes yang produk jenis repeat order, lagi best.

Lagi satu, kenapa nak buat follow-up manual kalau boleh buat secara auto kan? Bayangkan kita nak kena follow up customer yang beratus PM. Bukan saje phone, jari pun boleh cream tau!

Dan yang paling best…Waboost ni boleh berikan anda TARGETED CUSTOMER! Woohoo! Bayangkan lah semua database yang anda perlukan ada dalam tangan. Anda just tunggu nak blast je!

Kesimpulan

Secara kesimpulannya, software Waboost Solvy ni dapat membantu menguruskan bisnes online anda secara automatik. Software Waboost boleh…

  • Auto reply customer
  • Auto follow-up/ Auto blast wasap mesej
  • Auto save contact
  • Auto extract nombor dari group (targeted audience!)

Jika anda berminat nak dapatkan waboost, boleh klik button di bawah. Sebab sekarang 5 bonus yang best untuk pembeli. Boleh tengok bonus kat sini.

Anda Guna Wasap Untuk Bisnes?

Jom Hantar Ribuan Mesej Ke Database Anda Dengan Pantas Tanpa Perlu Manual Dan Tidak Di Ban Wasap.

Default image
Revomad
Blogger & Online Entrepreneur. Start blogging since 2012. Sharing tentang teknologi digital & bisnes online. Bukan budak IT tapi suka IT. Sentiasa newbie.

Leave a Reply

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM