panduan bisnes ebay diskaun

Panduan Export Mudah (Bisnes eBay) Akan Lancarkan Firesale 60% Diskaun!

Assalamualaikum semua!

Just nak inform that mulai 25 May 2021, tepat jam 12 tengah malam nanti, panduan Export Mudah a.k.a Panduan Bisnes eBay akan melancarkan jualan firesale buat julung kali nya sejak di terbitkan.

Firesale Panduan Export Mudah

Bagi yang belum tahu tentang panduan ni, anda boleh tengok di sini.

Basically, panduan Export Mudah ni berkongsi secara details dan bersistematik cara untuk mula berbisnes online di platform eBay. FYI, eBay merupakan salah satu platform ecommerce yang terbesar di dunia.

Kelebihan berbisnes di eBay

Untuk makluman, produk-produk tempatan kita sangat laku di pasaran antarabangsa. Contohnya Teh, Mamee, Neskafe dan banyak lagi. Tak sangka kan?

Saya mula-mula dulu pun tak tahu produk-produk yang kita boleh jumpa kat Mr.DIY, 99Speedmart boleh dijual di pasaran antarabangsa dengan harga 10 kali ganda! Dan paling best, semuanya di jual dalam matawang USD.

Jika anda memang zero tentang ebay, jangan risau. Panduan ni cukup lengkap untuk anda mula berbisnes dan ada group support disediakan.

Firesale Panduan Export Mudah

So bagi yang berminat nak dapatkan coupon code special, boleh pm admin di link kat bawah ok. Coupon code ni bukan biasa-biasa tau. Amount dia sangat besar. Serius! Dengan coupon code yang akan saya bagi ni, anda layak untuk dapat diskaun 60%.

Ya anda tak silap baca. 60%. Bagi yang berminat, boleh wasap saya terus ok.

Saya nak coupon code firesale

Firesale ni hanya valid dari 25 May sehingga 31 May 2021 (6 hari) sahaja tau. So grab peluang yang datang sekali je ni.

Ini lah masanya untuk anda belajar menjual produk-produk tempatan ke pasaran antarabangsa dengan harga berganda-ganda. Dan yang paling penting, jualan dalam matawang USD!

Jadikan PKP3.0 satu titik mula untuk anda berjaya dalam bisnes online especially di ebay. Semoga berjaya! Terima kasih.

Default image
Revomad
Blogger & Online Entrepreneur. Start blogging since 2012. Sharing tentang teknologi digital & bisnes online. Bukan budak IT tapi suka IT. Sentiasa newbie.

Leave a Reply

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM