Fboom Software Ini Dapat Bantu Automasikan Iklan & Post Anda di Facebook

“Fboom?….”

“Adakah anda seorang peniaga online yang menggunakan platform facebook untuk menjual produk atau servis anda?

Jika ya, anda kena baca artikel ni sampai habis sebab saya akan tunjukkan pada anda satu software yang kian viral dan mampu bantu tingkatkan jualan bisnes online anda dengan menggunakan teknik zero cost marketing.

Perkenalkan…FBOOM

FBOOM Software Autopost FB

Ok macam ni. Fboom merupakan sejenis software yang dicipta khas untuk orang bisnes untuk tujuan mudahkan aktiviti marketing.

Software ni akan bantu anda buat aktiviti marketing yang selama ini anda buat secara manual. Antara fungi utama fboom adalah, ia akan mengiklankan produk atau servis bisnes anda ke group-group facebook yang anda join secara automatik.

Ya betul. Anda tak perlu nak post satu persatu. Bayangkan anda ada 300 group. Tak kan nak post 300 tu secara manual kan? Haaa kat sini lah kekuatan utama software fboom!

Posting secara manual ni memang makan masa. So software fboom ni sangat sesuai untuk anda yang sibuk tetapi dalam masa yang sama nak make sure iklan bisnes produk atau servis anda tetap berjalan di setiap group facebook.

Bila kerja-kerja marketing fboom dah take over, anda sebagai bisnes owner boleh fokus kepada perkara yang lebih penting contohnya closing, grooming staff, build network dan sebagainya. Nampak tak beban marketing tu dah berkurangan.

Biarkan software fboom lakukan tugas marketing bagi pihak anda.

Disini saya akan kongsikan antara fungsi-fungsi utama software fboom yang lain yang mana saya percaya sangat membantu memudahkan urusan bisnes anda di facebook. Check this out!

Auto Share Post Ke Group
fboom software automasi autopost facebook group

Fboom berkemampuan untuk autopost iklan-iklan bisnes anda ke group FB dengan mudah. Sedut senarai group dan pilih group mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel! Anda jugak boleh SCRAP GROUP LIST. Masukkan keyword group apa anda nak terus fboom software akan listkan semua. Mudah kan? 🙂

Auto Post Content Groups
fboom auto post iklan
Auto Add Friends
fboom auto add friend

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Auto Join Group
fboom auto join group

Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM software joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup 🙂

Auto Inbox Friends
fboom auto inbox friend

Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

Auto Comments
fboom auto comment

Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah.

Auto List Marketplace
fboom auto list facebook marketplace

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

Antara Fungsi Lain Software Fboom

Antara fungsi yang saya personally rasa sangat best adalah unlimited account. Maksud kat sini, anda boleh add seberapa banyak akaun facebook yang boleh.

Kalau anda ada 1 akaun, tambah la lagi so that boleh guna dengan sepenuhnya. Saya sendiri menggunakan 6 akaun facebook untuk run iklan di facebook. Hasil dia memang puas hati! Dalam group support, paling banyak run serentak 10 akaun. Power kan?

Bayangkan lah, 1 akaun pos ke 100 group. Kalau 10 akaun, 1000 group. Iklan yang selama ni kelam lepas ni akan dikenali. Itu lah lumrah manusia. Lagi kerap dia nampak iklan kita, lagi tinggi peluang untuk orang kenal produk atau brand kita. Secara tak langsung, dapat tingkatkan nilai conversion. Kaching!

Lifetime Promotion

Sekarang ni pihak developer (team solvy) tengah buat promosi lifetime. Maksud kat sini, anda hanya perlu invest sekali sahaja dan software ni akan jadi hak milik anda sampai bila-bila. Tiada bayaran bulanan. Promise!

Kalau facebook ada buat perubahan dalam algoritma, pihak developer akan kemaskini software agar ia sentiasa up-to-date dan semua pengguna boleh pakai dengan cemerlang. Fboom Software ini akan sentiasa diupdate dan ditambah fungsi yang lebih baik.

Walaubagaimanapun promosi lifetime ni mungkin tak lama sebab pihak developer ada mention lepas tamat je promosi ni, caj untuk guna software ni akan jadi yuran tahunan RM360. Kira-kira RM30 sebulan.

Buat apa nak bayar bulan-bulan kalau boleh bayar sekali guna selamanya kan? Jadi lah yang terawal untuk dapatkan fboom.

Jangan tunggu offer onetime dah habis baru nak order ye! Selamat beriklan!

Default image
Revomad
Blogger & Online Entrepreneur. Start blogging since 2012. Sharing tentang teknologi digital & bisnes online. Bukan budak IT tapi suka IT. Sentiasa newbie.

Leave a Reply

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM